середа, 09 січня 2013 22:46

"Свобода" розвінчала міф про ледачу Верховну Раду

"Свобода" розвінчала міф про ледачу Верховну Раду
Фото: tvi.ua

Враження того, що Верховна Рада не працює – це ілюзія.

Про це в ефірі телеканалу ТВі сказав народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Мірошниченко.

Політик, зокрема, прокоментував інформацію про те, що парламентарі не виконують покладені на них обов'язки.

"У суспільстві складається ілюзія того, що парламент не працює. Насправді парламент працює. І те, що сьогодні є свіжа кров, додає цього ефекту", – сказав Мірошніченко.

За словами депутата-опозиціонера, ті народні обранці, які місяцями раніше не ходили на засідання ВР, зараз перебувають у стані "легкого шоку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок попередив, що плідної роботи парламенту поки не варто чекати

"Комітети почали працювати. Ті, хто місяцями не приходив на засідання раніше, зараз є у стані легкого шоку. Вони не розуміють, що треба робити далі", - наголосив націоналіст.

Нагадаємо, раніше віце-спікер ВР, "свободівець" Руслан Кошулинський заявив, що "Свобода" вже спромоглася дещо змінити в роботі парламенту навіть за такий короткий термін.

"Ми побачили буквально два тижні роботи. За цей період кількість виступів недержавною мовою…порівняйте, скільки їх було за минулий період, і скільки тепер. Навіть порівняйте кількість порушень регламенту. За три дні пленарних засідань ми практично не почули того і не побачили, що було у шостій каденції - коли 20 людей стояли у сесійній залі і грали на піаніно – голосували за усіх", - зауважив віце-спікер.

 

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" розвінчала міф про ледачу Верховну Раду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі