пʼятниця, 26 жовтня 2012 11:12

"Свобода" про звинувачення УДАРу: "Не треба перекладати з хворої голови на здорову"

"Свобода" про звинувачення УДАРу: "Не треба перекладати з хворої голови на здорову"
Андрій Іллєнко: "Хай УДАР спершу скаже, з ким він". Фото: livejournal.com

У "Свободі", на відміну від деяких фракцій УДАРу, "тушок" немає.

Так кандидат у народні депутати, голова київської організації партії ВО "Свободи" Андрій Іллєнко прокоментував Gazeta.ua заяву партії УДАР про те, що "Свобода" об'єдналася з партією влади і розповсюджує контрпропагнаду проти партії Кличка.

"Я не знаю ні про яке розповсюдження контрангітації проти УДАРу. Більше того, я можу сказати, що "Свобода" таким не займається", - запевнив він.

Іллєнко додав: "Єдине, що я можу сказати, що замість того, щоб робити якісь звинувачення "Свободи", хай партія УДАР і Кличко визначаться з ким вони. Бо "Свобода" і "Батьківщина" підписали угоду про створення демократичної коаліції у новій Верховній Раді, а чомусь партія УДАР не хоче цього підписувати. Очевидно, у них є якісь інші варіанти".

"Раз так, певно у них є намагання сидіти на двох стільцях, і таким чином "перекласти з хворої голови на здорову", - підкреслив "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі через "чорнуху" побилися "свободівці" з "ударівцями"

Він також запевнив, що на відміну від деяких "ударівців," члени "Свободи" ніколи не співпрацювали з Партією регіонів.

"У мене немає бажання коментувати подібні заяви, бо вони абсурдні. Бо та ж партії УДАР наприклад у Київській міськраді, де я є депутатом, голосувала за голову облради від Партії регіонів. Натомість "Свобода" скрізь, де є її представники, займає принципово опозиційну позицію. У нас немає жодної "тушки" і ми з Партією регіонів не співпрацюємо, на відміну від деяких фракцій партії УДАР", - підкрселив Іллєнко.

Водночас, він запевнив, що якщо Кличко таки захоче приєднатися до демократичної коаліції, угоду про яку підписали Об'єднана опозиція та "Свобода", то в партії це буде тільки вітатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборці УДАРу вже через кілька місяців можуть пошкодувати за свій вибір - політолог

"Ми закликаємо партію УДАР приєднатися до демократичної коаліції, ми тільки про це і говоримо. Це вони не хочуть туди вступати. Якщо вони захочуть — я тільки №за", - запевнив Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" про звинувачення УДАРу: "Не треба перекладати з хворої голови на здорову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі