середа, 12 жовтня 2011 19:04

"Свобода" чекає "Батьківщину" на Марші УПА з розпростертими обіймами

"Свобода" чекає "Батьківщину" на Марші УПА з розпростертими обіймами

ВО "Свобода" готова радо прийняти до лав учасників Маршу слави УПА, який відбудеться 14 жовтня у Києві, представників ВО "Батьківщина" та інших опозиційних сил. Їм обіцяють надати можливість виступити під час акції націоналістів.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив голова прес-служби "Свободи" Юрій Сиротюк.

"Щороку на Марш УПА приходить велика кількість людей, які не є членами ВО "Свобода". Це відкритий захід, на який пускаються усі охочі", - зауважив націоналіст.

За його словами, оскільки цього року марш проходитиме під гаслами соціальної та національної рівності, тому ніяк не вийде обійти питання політичних репресій, "які розгортаються в Україні".

"На Марші ми побачимо не лише людей, які прихильно ставляться до ідеї визнання ОУН та УПА, але й людей, які мають претензії до режиму Януковича", - відзначив Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок обіцяє удосконалений марш УПА у Києві

Він запевнив, що "свободівці" будуть раді бачити усіх.

"Сьогодні ми разом із "Батьківщиною" у Комітеті опору диктатурі. Прихильники Тимошенко мали би виходити на вулиці, тому що їхній лідер потрапив у скрутне становище. Це, напевно, їхній обов'язок. Тому ми будемо не проти, якщо вони прийдуть до нас. Ми запрошуємо", - сказав націоналіст.

Він додав, що "Свобода" з розумінням поставиться до різних соціальних та політичних гасел опозиції, які лунатимуть під час Маршу.

"Ми готові дати слово тим нашим політичним партнерам з опозиції, хто прийде на наш захід. Більше того, ми підемо на локальні акції, які зранку 14 жовтня будуть проводити українські патріоти (представники КУН, УНСО, "Нашої України" - ред.) на Аскольдовій могилі", - уточнив Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" чекає "Батьківщину" на Марші УПА з розпростертими обіймами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі