середа, 12 жовтня 2011 18:26

Чотирьох фанатів Тимошенко посадили на одну добу

Чотирьох фанатів Тимошенко посадили на одну добу

Чотирьох громадян засудили до адміністративного арешту, а ще трьох до штрафу за участь у акції опозиції 11 жовтня на підтримку Юлії Тимошенко.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив народний депутат Юрій Одарченко, який був присутній на засіданні Шевченківського районного суду Києва.

Він нагадав, що вчора міліція затримала під час сутичок біля Печерського райсуду сімох громадян, яким було висунуто обвинувачення у дрібному хуліганстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчора в центрі Києва міліція затримали 7 учасників протестів, кількох з них - випадково

За словами Одарченка, суд розглядав справи формально, не опитуючи свідків.

"На мій погляд, потрібно звинувачувати міліцію у протиправних діях. Адже дрібне хуліганство – це нецензурна лайка, образливе чіпляння до громадян чи інші дії, що порушують громадський порядок. Люди не чинили хуліганських дій в цій ситуації", - зазначив народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одного з прихильників Тимошенко затримали у черзі за перепічкою

Відповідно до рішення суду, трьох затриманих притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (51 грн.), чотирьох засудили до адміністративного арешту на 1 добу.

Зараз ви читаєте новину «Чотирьох фанатів Тимошенко посадили на одну добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі