понеділок, 10 вересня 2012 10:34

Швейцарія направить своїх спостерігачів в Україну

Швейцарія направить своїх спостерігачів в Україну
Зі Швейцарії їдуть спостерігачі на парламентські вибори в Україні. Фото: ukr.obozrevatel.com.

Швейцарська Конфедерація направить спостерігачів на вибори до Верховної Ради України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.

Про це йдеться в листі Президента Швейцарської Федерації Евелін Відмер-Шлюмпф Президенту України Віктору Януковичу, повідомляє прес-служба Глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародні спостерігачі за виборами закликали місцевих чиновників протидіяти підкупу

"Я поділяю те, що захист громадянських і політичних прав під час парламентських виборів має для Вас особливе значення і рада у зв'язку з цим щодо запрошення Україною ОБСЄ/БДІПЛ спостерігати на майбутніх парламентських виборах. До місії ОБСЄ/БДІПЛ Швейцарія, як завжди, направить спостерігачів", - йдеться в листі.

Також Відмер-Шлюмпф зазначила, що наступного року Україна як головуюча країна і Швейцарія, яка головуватиме наступною, увійдуть до Трійки ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну вже приїхали закордонні спостерігачі на виборах

"Таким чином, ми б хотіли й надалі розбудовувати відносини між Україною і Швейцарією в політичній, економічній та культурній сферах, чому також сприятиме тісна співпраця в рамках ОБСЄ", - додала Відмер-Шлюмпф.

Нагадаємо, 13 червня 2012 року Президент України запросив на парламентські вибори спостерігачів від держав - учасниць ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарія направить своїх спостерігачів в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі