неділя, 24 грудня 2017 18:56

Шуфрич закликав опозиційних політиків об'єднатися

Шуфрич закликав опозиційних політиків об'єднатися
Шуфрич пропонує "зшити країну". Фото: 112

"Оппоблок" перестав бути опозицією до влади.

Про це народний депутат і один з лідерів партії "За життя" Нестор Шуфрич заявив в ефірі передачі "Український формат" на каналі NewsOne

"Я абсолютно впевнений, що настав час для об'єднання опозиції. До опозиційним політичним силам я б відніс партію" За життя ", партію" Батьківщина ". В деякій мірі можна ще віднести" Свободу ", хоча я не симпатизую цій політичній силі, і" Самопоміч ". на жаль, від" Опозиційного блоку "залишилося лише одна назва. Я розумію, що складно було витримати той план дій, який був заявлений в 2014 році, і відразу протистояти владі. Спрацював інстинкт самозбереження чи адміністративного, і фінансового тиску. Це до речі і було предмет м мого спору і дискусії в партії (в цьому році Нестор Шуфрич вийшов з "Оппоблока" і вступив в партію "За життя" - ред.). Як ми пам'ятаємо, і Вадим Рабинович, і Євген Мураєв, і Михайло Добкін, і я вийшли з партії. Формально ми ще входимо в одну фракцію, тому що такі вимоги Конституції, але я закликаю, в тому числі і людей, які називають себе політиками "Опозиційного блоку", стати по-справжньому опозицією", - говорить парламентарій.

Один з лідерів партії "За життя" пропонує українським політикам об'єднатися, щоб "зшити країну" і домогтися дострокових перевиборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Шуфрича народився внук

"У 2014 році ми змогли об'єднати південно-східну опозицію. І це було на той момент дуже важливо. Сьогодні прийшов час об'єднатися всім опозиціонерам, ставити питання ідеологічні, з повагою поставитися до сприйняття історії в окремих регіонах України. Наша країна - багатогранна, ми повинні сьогодні поважати погляди людей у ​​Львові, але в той же час я вимагаю поважати погляди людей в Одесі, на Донбасі та в Харкові. я зроблю все для того, щоб ми зшили України. Зшили спочатку опозицію. Може бути, це стане потім прототипом нової коаліції і в і кінці змусить владу піти на дострокові вибори", - вважає Нестор Шуфрич.

Народний депутат впевнений, що український політикум зможе домовитися, змусити президента оголосити дострокові вибори.

Нагадаємо, що фракція "Опозиційний блок" регулярно в парламенті голосує разом з БПП і "Народним фронтом". Наприклад, голоси "Оппоблока" дозволили прийняти судову і пенсійну реформи. Лідер партії "За життя" Вадим Рабинович вважає, що "Оппоблок" з опозиційної сили перетворився в партнера провладної коаліції.

Народний депутат з "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич вступив до лав партії "За життя", заснованої його колегою по фракції Вадимом Рабиновичем.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич закликав опозиційних політиків об'єднатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі