четвер, 15 січня 2009 11:00

Шуфрич захищає Медведчука, а не Тимошенко

Нардеп від Партії регіонів Ганна Герман висловила позицію партії щодо скандалу навколо "внутріпартійної дискусії" нардепів Бойка і Шуфрича.

В інтерв"ю "Обкому" пані Герман сказала буквально наступне щодо заяви Шуфрича.

"Нестор Шуфрич відомий як людина дуже емоційна. Відомі також його давні дружні стосунки з Віктором Медведчуком. Тому його реакція нам зрозуміла. Але ми не робимо з цього ніяких особливо глибоких висновків. Інформація, озвучена Юрієм Бойком у відповідь на звинувачення Тимошенко (про те, що Партія регіонів причетна до зриву газових переговорів), ця інформація має під собою грунт. І Бойко, і Льовочкін готові підтвердити її в будь-якому суді", - запевнила Герман і висловила упевненість, що заява Шуфрича не розглядатиметься на політраді ПР.

Разом з тим, стало відомо, що сьогодні вранці заява Шуфрича стала предметом розглядів на раді фракції ПР. Зокрема, Бойко підтвердив, що готовий представити в суді документи, які підтверджують правоту його звинувачення на адресу Тимошенко і Медведчука.

Глава фракції Віктор Янукович заявив, що бере цю ситуацію під особистий контроль, пише ОБКОМ.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич захищає Медведчука, а не Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі