пʼятниця, 21 листопада 2008 10:21

Шуфрич відхрестився від Тимошенко

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич спростовує заяву колишнього міністра транспорту і зв`язку України Миколи Рудковського про те, що їхній конфлікт виник через прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Про це повідомили в прес-службі Шуфрича.

"Я думаю, ні в кого не викличе сумніву, що точно не з Рудьковським я міг обговорювати можливі формати майбутньої коаліції, а тим паче, хто буде прем`єром. Хоча б тому, що від Рудьковського сьогодні не залежить навіть те, хто відкриватиме шлагбаум при в`їзді у Верховну Раду чи Кабінет Міністрів", - заявив Шуфрич.

"Ще безглуздішою", за словами депутата, "є заява Рудьковського з приводу Тимошенко".

Нагадаємо, за словами джерела газети "Коммерсантъ" у правоохоронних органах, Рудьковський 19 листопада прибув у райуправління міліції з розбитою губою і в установленому порядку написав заяву, в якій звинуватив Шуфрича в нанесенні йому тілесних ушкоджень.

В інтерв`ю журналістам сьогодні Рудьковський пояснив, що його конфлікт з Шуфричем виник через різні позиції щодо того, чи повинна залишатися Тимошенко на посаді прем`єр-міністра у разі утворення широкої коаліції.

"Я можу сказати одне, що вчора справді в нас була дискусія з моїм візаві на політичну тему. Справді, ми маємо різні позиції і політичний вектор. Я завжди стояв на тій же позиції, він же займає іншу позицію щодо того, що в широкій коаліції має бути прем`єр-міністром Юлія Володимирівна Тимошенко. Я маю іншу позицію", - сказав Рудьковський.

УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Шуфрич відхрестився від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі