понеділок, 03 серпня 2009 15:22

Шуфрич: Після того, що Ющенко зробив, він не має права вважати себе українцем

Шуфрич: Після того, що Ющенко зробив, він не має права вважати себе українцем
Член Партії регіонів Борис Колесніков вважає деструктивними дії президента Віктора Ющенка.

Так він прокоментував вето президента на зміни до держбюджету-2009 і закону про Нацбанк, якими передбачалося фінансування підготовки до Євро-2012.

"Дії президента, я вважаю, носять деструктивний характер. Вони показують, що влада не зацікавлена в проведенні Чемпіонату Європи. Ганьба буде на весь світ, і торкнеться вона всіх гілок влади", - сказав один з авторів законопроекту.

"Накласти вето – легше за все. Нехай тоді президент запропонує альтернативне джерело фінансування. Ми ж виходили з того, що це було єдине можливе джерело", - зазначив Колесніков.

"У нас і так дуже жорсткий графік з підготовки до Євро-2012. Якщо ж не буде фінансування, то про Євро-2012 можна забути", - підсумував депутат.

За словами Колеснікова, "опозиція зробила все, щоб допомогти державі провести Євро-2012".

"Пішла владі назустріч, незважаючи на всі труднощі. Якщо влада не може між собою вирішити питання по фінансуванню, - виходить, ганьба буде для всієї України на кілька десятиліть", - повторив він.

Відповідаючи на запитання про те, чи є в ініціаторів законопроекту намір переконати президента в помилковості його рішення, Колесніков сказав:

"Я вважаю, що переконувати - це пріоритет прем"єр-міністра. Це ж одна коаліція. Опозиція пішла назустріч уряду і ухвалила цей закон".

У свою чергу інший "регіонал" Нестор Шуфрич висловив упевненість у тому, що Верховна Рада подолає вето президента.

"Але думаю, що після того, що Ющенко зробив, він не має права вважати себе українцем – ні морально, ні за паспортом", - заявив депутат, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич: Після того, що Ющенко зробив, він не має права вважати себе українцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі