пʼятниця, 31 липня 2009 12:46

Ющенко закликав Луценка знайти Лозінського

Ющенко закликав Луценка знайти Лозінського

Кожен день зволікання із затриманням екс-депутата БЮТ Віктора Лозінського фактично дає можливість реалізувати ті чи інші політичні сценарії його "здачі".

Про це заявив президент Віктор Ющенко під час зустрічі з генпрокурором, головою СБУ та міністром внутрішніх справ у п"ятницю.

"Я звертаюся до вас, як до правоохоронців, з одним проханням: поламайте всі ці політичні шоу, щоб це була проста людина, яка нарешті постала перед законом і не сподівалася, що зв"язки з тими особами, які за нею стоять, через судову систему допоможуть вийти "сухим із води", – наголосив Ющенко.

"Ця людина повинна бути заарештована і представлена Генпрокуратурі для надання свідчень", – заявив президент, закликавши міністра внутрішніх справ, за наявності у нього інформації про місце перебування Лозінського, терміново завершити розробку відповідних заходів.

Президент відзначив значну присутність у справі Лозінського політичних компонентів. "У нас тут повинен виграти закон", – наголосив Ющенко. "Потрібно, щоб правоохоронці не коментарі давали, а ловили злочинців", - додав він.

Ющенко висловив переконання, що йдеться про питання честі його як президента та правоохоронної системи держави в цілому.

Як відомо, екс-народний депутат фракції БЮТ Лозінський підозрюється у причетності до вбивства жителя Кіровоградської області Валерія Олійника. Нині його оголошено в міжнародний розшук.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Ющенко закликав Луценка знайти Лозінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі