четвер, 30 липня 2009 15:24

Луценко знає, де ховається Лозінський, але уточнювати не буде

Луценко знає, де ховається Лозінський, але уточнювати не буде

Українське бюро Інтерполу оголосило в міжнародний розшук колишнього депутата від Блоку Юлії Тимошенко Віктора Лозінського, який підозрюється в нанесенні тілесних ушкоджень, що призвели до загибелі мешканця Кіровоградської області Валерія Олійника.

Про це журналістів на прес-конференції повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Після рішення прокуратури про оголошення його в розшук, ми перекрили територію України. Через декілька днів прокуратура оголосила його в міждержавний і міжнародний розшук, і відповідно Інтерпол виставив йому червону картку",- сказав Луценко.

Він відзначив, що такі дії правоохоронних органів означають, що Лозінський розшукується на території всіх країн, у тому числі й України.

Міністр повідомив, що у Міністерства внутрішніх справ вже є оперативна інформація, де може перебувати Лозінський, але відмовився уточнювати цю інформацію.

Луценко сподівається, що Лозінський все-таки понесе відповідальність за скоєний злочин і відповідатиме перед правосуддям.

Міністерство внутрішніх справ встановила винагороду за інформацію про місцезнаходження Лозінського.

Раніше Генеральна прокуратура порушила справу проти Лозінського за підозрою в нанесенні умисних важких тілесних ушкоджень, які спричинили загибель жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

3 липня Верховна Рада достроково припинила повноваження депутата Лозінського, після чого Служба безпеки України оголосила його в розшук.

Forum

Зараз ви читаєте новину «Луценко знає, де ховається Лозінський, але уточнювати не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі