середа, 01 липня 2009 15:34

Проти "бютівця" Лозінського порушили кримінальну справу

Проти "бютівця" Лозінського порушили кримінальну справу

Сьогодні Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу відносно народного депутата Віктора Лозінського за статтею, що передбачає кримінальну відповідальність за вчинення умисних тілесних ушкоджень, які спричинили смерть людини.

Як повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури, "сьогодні, 1 липня, з урахуванням зібраних доказів у кримінальній справі, порушеній за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень групою осіб, що спричинили смерть потерпілого Олійника, Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно народного депутата України Лозінського".

Справу порушено за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

16 червня внаслідок сутички з народним депутатом від БЮТ Лозінським, тодішнім прокурором Голованівського району Кіровоградської області Євгеном Горбенком і начальником міліції цього ж району Михайлом Ковальським на території мисливського господарства загинув місцевий житель - 53-річний Валерій Олійник.

Раніше члени слідчо-оперативної групи заявили, що Лозінський, Горбенко і Ковальський беззбройні, допомагали правоохоронцям затримати злочинця.

У міліції стверджували, що озброєний вогнепальною і холодною зброєю незнайомець знаходився під прикриттям дерев і загрожував застосуванням зброї як присутнім Лозінському, Горбенку, Ковальському, так і самим правоохоронцям.

За матеріалом: Gazeta.ua, УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Проти "бютівця" Лозінського порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі