середа, 09 січня 2008 12:42

Шуфрич нагадав Ющенку про його обіцянку

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич допускає, що парламент може продовжити роботу своєї першої сесії до 1 лютого.

На думку парламентарія, Раді потрібно вирішити ряд невідкладних питань, отже сесія може бути продовжена.

Зокрема, Шуфрич вважає, що парламент без зволікань повинен виконати рішення Конституційного Суду й опублікувати підписаний головою парламенту закон "Про тимчасові слідчі комісії Верховної Ради", прийняти закон про імпічмент, а також ряд соціальних законів.

Водночас парламентарій розкритикував Президента Віктора Ющенка за його висловлювання щодо необхідності скасування нинішніх зимових парламентських канікул.

"І особливо цинічно ця заява про аморальність відпочинку виглядає, якщо вона зроблена в робочий день під час перебування Ющенка в президентській резиденції в Івано-Франківській області, побудованій при Кучмі, яку, до речі, Ющенко обіцяв віддати дітям", - сказав Шуфрич.

Президент Віктор Ющенко закликає Верховну Раду продовжити роботу 1 сесії парламенту в період з 21 січня до 1 лютого.

Раніше Рада вирішила закрити свою першу сесію 18 січня 2008 року.

Відповідно до статті 83 Конституції України, 2 сесія Ради повинна починатися в перший вівторок лютого, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич нагадав Ющенку про його обіцянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі