четвер, 01 березня 2012 15:07

Спецтема: Луценко за ґратами

Суддя Вовк змінить мантію на нари?

Суддя Вовк змінить мантію на нари?

"Нунсівець" Юрій Гримчак припускає, що суддю Печерського суду Сергія Вовка можуть засудити за винесення неправосудних рішень.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Теоретично його можуть засудити. Але вони можуть піти будь-яким шляхом, бо суддя Вовк свою справу зробив – виніс вирок Юрієві Луценкові. З іншого боку, після того, як це відбулося, вони наче б то зобов'язані його витягати. Це подання до суду підписав ще перший заступник генпрокурора Вінокуров, який давно там не працює. Справа просто чекала свого часу. Зараз на місцевому рівні в тому ж Голосіївському суді прокуратура може відмовитися від своїх обвинувачень. На цьому все закінчиться", - зауважив депутат.

Гримчак нагадав, що з самого початку судового процесу захист екс-міністра і він сам вимагали замінити головуючого суддю Вовка.

"Наводили пояснення, що проти нього було порушено дві кримінальні справі, які розслідувалися, коли міністром внутрішніх справ був Луценко, що це може вплинути на незалежність судового процесу. Бо суддя фактично знаходиться на "гачку" у прокуратури. Тобто буде виконувати все, що скаже влада, адже сам на наступний день може опинитися за ґратами. Вони були праві. Це все підтвердилося", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський дисидент - Луценку: "Твої вороги - це боягузи"

Нагадаємо, Верховний Суд повернув на новий судовий розгляд кримінальну справу, порушену за ухвалення неправосудних рішень суддею Печерського райсуду Києва Сергієм Вовком.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Вовк змінить мантію на нари?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі