середа, 12 серпня 2020 10:04

Суддя Вовк, якого розшукують, озвався в мережі

Суддя Вовк, якого розшукують, озвався в мережі
Вовку інкримінують низку статей. Фото: "Радіо Свобода"

Голова Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вовк, якого розшукує Національне антикорупційне бюро і звинувачує у створенні злочинної організації, заявив, що не ховається і готовий прийти на допит.

Заяву він опублікував у середу у Facebook.

"Я перебуваю в Україні, ні від кого не ховаюся, адресу суду, вважаю, в НАБУ ще не забули. (Звичайно, не забули, раз на рік заходять обов'язково).

Я як законослухняний громадянин готовий прийти на допит в порядку, передбаченому КПК", - йдеться в дописі.

Вовк заявив, що не дочекався від НАБУ, щоб йому вручили повідомлення про підозру в установленому законом порядку.

Також він назвав дії НАБУ перешкодою в діяльності суддів та що буде подано відповідні заяви в правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд вирішив забрати в НАБУ справу скандального судді Вовка

Раніше голові ОАСК Павлу Вовку і низці суддів НАБУ повідомили про підозру у створенні злочинної організації і захопленні влади. Підозри складено на ґрунті записів розмов у кабінеті Вовка, частину яких опублікували торік. У приміщенні суду провели обшуки.

Окружний адмінсуд міста Києва відомий скандальними рішеннями. Зокрема, відстороненням в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, скасуванням рішення про націоналізацію Приватбанку, заборони на показ в Україні серіалу "Свати", дозволив в'їзд російському акторові Федору Добронравову, який підтримав окупацію Росією Криму. Скасував рішення Київради про перейменування проспектів на честь Степана Бандери й Романа Шухевича.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Вовк, якого розшукують, озвався в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі