середа, 14 грудня 2011 13:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суд відмовив захисту Тимошенко у проведенні повторного попереднього розгляду апеляції

Суд відмовив захисту Тимошенко у проведенні повторного попереднього розгляду апеляції

Колегія суддів Апеляційного суду Києва відмовила у задоволенні клопотання захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко про необхідність проведення повторного попереднього розгляду її апеляції на вирок щодо "газової справи".

Суд не угледів підстав для задоволення цього клопотання. Головуюча суддя Олена Сітайло зазначила, що питання можливості проведення повторного попереднього розгляду не передбачено законодавством.

Після оголошення цього рішення суддя оголосила технічну перерву в засіданні до 14:30 середи.

Як повідомлялося, адвокат екс-прем'єра Юрій Сухов заявив клопотання про повторний попередній розгляд апеляції Тимошенко на вирок щодо "газової справи", мотивувавши це допущеними, на його думку, судом порушеннями законодавства 1 грудня.

У свою чергу, представник держобвинувачення Олександр Микитенко зазначив, що підстави для задоволення цього клопотання немає. Він зазначив, що суд має право призначити повторний попередній розгляд, але не зобов'язаний робити цього.

Зараз ви читаєте новину «Суд відмовив захисту Тимошенко у проведенні повторного попереднього розгляду апеляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі