четвер, 04 жовтня 2012 12:49

Суд пішов на 5 перерву, заледве розпочавши розгляд апеляцій у справі ЄЕСУ

Суд  пішов на 5 перерву, заледве розпочавши розгляд апеляцій у справі ЄЕСУ
Суд розглядає одразу кілька апеляцій. Фото: fakty.ictv.ua

Київський господарський апеляційний суд перейшов до розгляду апеляції представників української сторони у справі про борги ЄЕСУ.

Після годинної перерви колегія суддів частково задовольнила клопотання представника ЄЕСУ Олександра Ковальчука, після чого суд перейшов до розгляду апеляційної скарги Держказначейства, яку зачитала представник структури Наталія Мавріна. Апеляційну скаргу від Кабміну зачитала Лариса Ковтун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник ЄЕСУ змусив суддів видалятися до нарадчої кімнати вже вчетверте

"Судом першої інстанції прийняте рішення із порушенням і воно підлягає скасуванню у повному обсязі", - сказала представник Кабміну.

Вона також зауважила, що Київський господарський суд у своєму рішенні від 19 вересня послався на конвенцію ООН від 1974 року. Але ця конвенція не ратифікована Російською Федерацією, тому не може бути застосована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник ЄЕСУ у апеляційному суді підловив суддю на брехні?

Коли перейшли до апеляції представника ЄЕСУ, головуючий суддя Віктор Шапран заявив, що апеляція цієї сторони була прийнята тільки сьогодні. Він запитав у інших учасників процесу, чи готові вони до розгляду апеляційної скарги у судовому засіданні.

Представник Кабміну Андрій Богдан попросив надати час для ознайомлення з апеляцією представників ЄЕСУ. Після чого суд оголосив перерву на 15 хвилин. Це вже 5 перерва у засіданні.

Зараз ви читаєте новину «Суд пішов на 5 перерву, заледве розпочавши розгляд апеляцій у справі ЄЕСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі