субота, 12 березня 2022 20:37

Шуби, картини, релакс-зона і кулемет: показали палац кума Путіна Медведчука
17

Активісти взяли під контроль палац підозрюваного у державній зраді і сприянні діяльності терористичної організації нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Про це повідомили "Слідство.Інфо".

Палац знаходиться під Києвом, поблизу Пущі-Водиці.

Активісти його взяли під тимчасовий контроль, аби мародери не розікрали речі і коштовності. Чекають на правоохоронців, щоб ті описали і заарештували майно.

 

За інформацією журналістів, Медведчук офіційно не виїжджав за межі України. Його дружина Оксана Марченко за кілька днів до початку війни виїхала у Білорусь, а напередодні вторгнення Росії в Україну записала відео у Москві.

Сам палац зараз порожній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Киви знайшли квартиру в Кончі-Заспі на 500 квадратів

Сім'я Медведчука його реконструювала і перебудовувала, тому всередині - лише голі стіни й деревʼяні балки. Ймовірно, будівельники теж втекли з палацу, бо там досі висять куртки та особисті речі. На підлозі розкладено гіпсовий орнамент майбутньої стелі.

 

Масштаб палацу вражає. Там мало бути більше сотні окремих приміщень: зали, кухні, спальні і вітальні.

Будинок має площу більше 2 тис. кв м.

Вглибині палацу завершувалося будівництво басейну, вже навіть оздобили стіни мармуровою плиткою. "Сподіваюся, у майбутньому цей маєток стане комплексом відпочинку для дітей", - каже активіст Петро.

На території палацу Медведчука є ще кілька будинків. Біля озера розташований будиночок у японському стилі, з іншого боку - будиночок, схожий на мисливський.

 

Найцікавіше журналісти побачили вглибині будинку, біля гаражів.

Поки у палаці тривала реконструкція, багато цінних речей і предметів розкоші Медведчуки заховали у картонні коробки і перенесли до господарських приміщень.

 

Кімнати заставлені вщент картинами, іконами, гобеленами і статуетками. Більшість із них просто лежать одна на одній. Поміж картин поставили гральний автомат Admiral XXXL.

 
 

У наступній кімнаті - теж картини. На одній із них намальована Оксана Марченко, поряд лежить рамка з написом "Оксана Марченко лучшая".

 
 

Поряд розташований гардероб із платтями і вечірнім вбранням.

На підвіконні стоїть стаціонарний телефон із підписами на кнопках: "релакс-зона", "джакузі", "басейн", "біла кімната", "спортзал", "камінна зала", кабінети, спальні і багато іншого. Навіть "кінотеатр" і "колиба".

 

В окремій кімнаті зберігаються хутряні речі. Журналісти нарахували кілька десятків шуб та інших елементів гардеробу. На полицях - голови манекенів із хутряними шапками.

 
 

Збоку у коридорі - великі коробки. Всередині - менші помаранчевого кольору з логотипом Hermes Paris. Це розкішні тарілки та сервізи, які коштують сотні, а іноді й тисячі євро за одиницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін у труні і бандера-смузі - мережі рясніють фотожабами на російську орду

До прикладу, одна ця невелика тарілка із зображенням леопарда коштує 11 тис. грн. Посуду цієї елітної марки у коробках - десятки чи сотні штук.

 
 

У підвалі Медведчуки зберігали валізи Louis Vuitton та інші дороговартісні предмети. З-під чорного сміттєвого пакету видно валізу, яка зовні нагадує модель Louis Vuitton Alzer-80. На офіційному сайті вона коштує близько 400 тис. грн.

 

Поряд із кришталевою люстрою - кулемет "Максим". Його Медведчуку подарували охоронці та водії у 2004 році на честь 50-річчя.

 
 

Активісти поки не розуміють, скільки часу займе опис цього майна і що з ним далі робити. Сподіваються, що маєток і всі ці коштовні речі стануть власністю держави.

26 лютого Генпрокоратура доручила Нацполіції перевірити, чи є Медведчук удома. Поліцейські його на місці не виявили.

Дружина Медведчука виїхала з України до Білорусі 18 жовтня через пропускний пункт у Чернігівській області, повідомляли ЗМІ.

Торік лютому РНБО запровадила санкції проти Медведчука і Марченко. Обмеження застосували в рамках кримінального провадження щодо фінансування тероризму. Печерський районний суд міста Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт.

Зараз ви читаєте новину «Шуби, картини, релакс-зона і кулемет: показали палац кума Путіна Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі