вівторок, 26 листопада 2013 17:14

Студенти Острозької академії приєднаються до страйку

Студенти Острозької академії приєднаються до страйку
Фото: vse.rv.ua

Національний університет "Острозька академія" має намір приєднатися до студентського страйку на підтримку євроінтеграції України. Про це оголосили з імпровізованої сцени Майдану Незалежності в Києві у вівторок.

"Тільки що ми отримали повідомлення, що Острозька академія приєднується до нас, до студентського страйку разом зі своїм директором", - повідомив ведучий на Євромайдані.

Нагадаємо, раніше Києво-Могилянська академія почала страйк на підтримку Євроінтеграції, і в середу до попереджувального страйку приєднаються студенти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Активісти Євромайдану оголосили про всеукраїнський попереджувальний студентський страйк, який відбудеться 27 листопада.

Активісти закликали всіх українських студентів 27 листопада о 12:00 вийти до центрального входу кожного навчального закладу на двогодинний попереджувальний страйк і захистити свій шанс жити в європейській країні.

Головна вимога, яку студенти будуть озвучувати під час страйку, щоб президент Віктор Янукович підписав Угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Зараз ви читаєте новину «Студенти Острозької академії приєднаються до страйку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі