четвер, 18 лютого 2010 09:03

Стойко заступився за кума Ющенка і назвав Медведєва печерним ведмедем

Стойко заступився за кума Ющенка і назвав Медведєва печерним ведмедем

Член Політради партії "За Україну!" Іван Стойко називає "політикою печерного ведмедя" дії Дмитра Мєдвєдєва, який оголосив президента Грузії Михаїла Саакашвілі персоною нон грата в Росії.

Про це він заявив Офіційному сайту "За Україну!".

Стойко зауважив, що подібний вчинок Мєдвєдєва є нечуваним прецедентом в історії світової дипломатії.

"Якщо раніше Росія вела середньовічну зовнішню політику, то зараз її можна звати печерною, а Мєдвєдєва – печерним, первісним політиком".

"Наступними нон грата в Росії будуть оголошені лідери країн Прибалтики та інші президенти пострадянських держав, які активно протистоять загарбницькій політиці Кремля, - вважає член групи "За Україну!". – Оголошення лідера сусідньої держави нон грата – це фактично початок побудови нової "залізної завіси" для Росії".

За словами Івана Стойка, оголошення Саакашвілі нон грата на території Росії свідчить про небажання Москви цивілізованим шляхом вирішувати конфлікт з Грузією.

17 лютого Медведєв оголосив президента Грузії Михайла Саакашвілі персоною нон ґрата в Росії.

"Ми, я впевнений, рано чи пізно повернемося до нормальних, повноцінних відносин з Грузією. Іншого й бути не може, але з діючим Президентом Грузії я особисто жодних справ мати не буду. Він для РФ – персона нон грата", - заявив Медведєв.

Зараз ви читаєте новину «Стойко заступився за кума Ющенка і назвав Медведєва печерним ведмедем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі