пʼятниця, 11 березня 2011 10:16

Стогній каже, що Гримчак винен йому пляшку

Стогній каже, що Гримчак винен йому пляшку

Головний радник голови МВС Костянтин Стогній запевняє, що не бився з нардепом Юрієм Гримчаком після ефіру ток-шоу Шустер live пише Комерсант-Україна у статті "Депутат завдає удару у відповідь".

Як стверджує радник Могильова  він захищався "від невідомої йому людину, яка в сутінках втрутилася в суперечку з Юрієм Луценко і намагалася напасти" .

"А наступного ранку цей народний депутат привласнює собі лаври того невідомого і демонструє якийсь синець - так що хай тут розбираються прокуратура і суд", - підкреслив він.

Стогній зазначив, що пан Гримчак зобов'язаний йому своєю популярністю.

"Зазначений вами народний депутат взагалі винен мені пляшку, тому що, якби не мій синяк, про нього взагалі ніхто б не говорив", - заявив він.

Раніше повідомлялося, що Подільський райсуд міста Києва визнав незаконною постанову прокуратури про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно Костянтина Стогнія.

Нагадаємо, що після ефіру ток-шоу Шустер live у листопаді минулого року відбулася бійка за участю Стогнія та та представників "Народної Самооборони". За версією радника Могильова він бився з Луценком. Водночас, нардеп Юрій Гримчак заявив, що Стогній побив саме його.

Зараз ви читаєте новину «Стогній каже, що Гримчак винен йому пляшку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі