четвер, 26 серпня 2010 12:16

Спонсор Кличка "проміняв" його на крісло у владі?

Спонсор Кличка "проміняв" його на крісло у владі?

Депутат Київради Дмитро Андрієвський, який пішов проти волі соратників і виступив за ліквідацію райрад у Києві, буде виключений з Блоку Кличка.

Про це пише газета "Дело" з посиланням на прес-служба блоку Кличка.

За інформацією прес-служби блоку відповідне рішення вже готується.

Тим часом, джерело видання в блоці заявило, що Андрієвський здійснив політичний бартер. За його даними, за підтримку рішення по райрадам, давній соратник Кличко отримає посаду голови Солом'янської РДА.

Сам же політик заявляє, що готовий до можливих санкцій за невиконання рішення фракції.

"Я був на фракції, відкрито і чесно заявив про свою позицію. Я вважаю, що фракція розбереться більш детально і ми подивимося, скільки голосів буде вже на підтримку цього рішення. Тому що, сьогодні на фракції було дуже багато різних думок, у тому числі і за доцільність існування рад", - зазначив Андрієвський.

Як відомо, 25 серпня на засіданні Київради 65 депутатів проголосували за звернення до Верховної Ради про зміну законодавства з метою ліквідації райрад у Києві. Серед них - вісім "бютівців" і всього лише один депутат фракції Блоку Кличка - Дмитро Андрієвський.

Андрієвський вважається одним зі спонсорів блоку Кличка.

Зараз ви читаєте новину «Спонсор Кличка "проміняв" його на крісло у владі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі