пʼятниця, 28 січня 2022 13:51

"Спасибо деду за победу" і обійми з довіреною особою Путіна: дружина Мураєва знімається в російському кіно
7

Катерина Мураєва в Москві
Пансіонат належить управлінню справами президента РФ
Дружина Мураєва з прихильником російських окупантів, колишнім довіреною особою Путіна Володимиром Меньшовим
Кадр із фільму "Новогодний переполох"

Дружина колишнього "регіонала", власника телеканалу "Наш" Євгенія Мураєва Катерина після початку військової агресії РФ проти України знімалася в російських фільмах і їздила до Москви.

Про це розповіли журналісти Slidstvo.Info.

У вересні 2017-го Катерина Мураєва (до одруження мала прізвище Гордієнко) їздила до столиці Росії. В Instagram публікувала відео і фото з фестивалю "ПиР-2017", який проходив у пансіонаті "Клязьма" у передмісті Москви. Пансіонат належить управлінню справами президента РФ.

Також знімалась у фільмі "Спасибо деду за победу", який фінансувався міністерством культури Росії. Фільм знімали на території самопроголошеної "республіки Абхазія", яка не визнається більшістю держав-членів ООН і фактично контролюється Росією, там розташовані російські військові бази. Премʼєра фільму відбулася 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вимкніть зброю Росії" - Стерненко кличе на пікет каналу Мураєва

В іншому російському фільмі "Новогодний переполох" (2017) дружина Мураєва знімалася разом із актором Яном Цапніком. Той раніше зіграв бойовика самоназваної ДНР у російському пропагандистському фільмі "Военный корреспондент". Служба безпеки України заборонила йому вʼїзд до України.

Також у фільмі знімався російський актор і кінорежисер Володимир Меньшов, який був довіреною особою кандидата у президенти РФ Володимира Путіна. Меньшов підтримав окупацію Росією Криму і районів Донецької і Луганської областей. Передавав бойовикам мільйон рублів.

22 січня Міністерство закордонних справ Великої Британії заявило, що Російська Федерація хоче привести до керівництва в Україні прокремлівську особу і що Кремль розглядає кандидатуру Мураєва.

США мають схожі з Великою Британією дані про плани Москви, повідомила американська телекомпанія CNN.

Мураєв назвав заяву британського МЗС "глупістю".

Петиція із закликом припинити мовлення телеканал "Наш" назбирала 25 тис. голосів і пішла на стіл президенту Володимиру Зеленському.

Зараз ви читаєте новину «"Спасибо деду за победу" і обійми з довіреною особою Путіна: дружина Мураєва знімається в російському кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі