четвер, 01 листопада 2007 13:32

Соратниця Тимошенко любить коней і капелюшки (ФОТО)
5

Народний депутат від БЮТ Наталія Королевська доволі часто є героїнею TabloIDа.

Тільки за цей рік, в перерві між депутатськими буднями, вона встигла посісти перше місце в рейтингу найкрасивіших депутаток Верховної Ради, спуститися разом з Андрієм Шевченком в шахту, увійти в рейтинг найстильніших жінок-політиків, відвести сина Ростислава до 1 класу і запалити бютівське серце прямо в центрі Луганська.

Цього разу виявилося, що Королевська є палкою прихильницею дамських капелюшків.

"Мій роман із капелюшком розпочався досить давно, коли я вперше потрапила на скачки. Тож капелюшки – це друга моя любов, а перша – це все-таки коні. Я вважаю, що це найкращі створіння на землі. Їх грація, краса, аристократизм - просто неперевершені", - каже Королевська.

В її гардеробі 30 капелюшків. "Я не можу сказати, що це колекція, бо знаю, що є жінки, які дійсно не можуть втриматись, щоб не купити собі ще та ще один капелюшок, щоб потім його так жодного разу і не вдягти. Зазвичай, я купую новий капелюшок перед скачками у Москві або за кордоном".

Єдиний іподром у світі, дрес-код якого дозволяє жінкам з"являтись на скачки без капелюшка, знаходиться у Гонг-Конзі, пише TabloID.


Фото прес-служби Королевської.

Зараз ви читаєте новину «Соратниця Тимошенко любить коней і капелюшки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі