середа, 21 березня 2007 09:37

Сьогодні призначать ще двох міністрів

Уряд України пропонує призначити Володимира Яцубу міністром регіонального розвитку і будівництва, а Олега Попова - міністром житлово-комунального господарства.

Відповідні проекти ухвал зареєстровані у Верховній Раді.

59-річний Яцуба працював держсекретарем Кабінету міністрів з 30 травня 2001 року. Раніше, з грудня 1998 року, він обіймав посаду першого заступника міністра Кабінету міністрів, першого заступника урядового секретаря. З серпня 1994 року працював в адміністрації президента України.

У 2003-2004 рр. - голова Дніпропетровської облдержадміністрації. В даний час радник прем"єр-міністра України, віце-президент національною державного управління при президентові України.

Попов народився 22 листопада 1960 р. закінчив Тюменський інженерно-будівельний інститут. З 1994 року мер Комсомольська; заступник голови правління Асоціації міст Полтави; член правління Фонду сприяння місцевому самоврядуванню (з 1998 р.). народний депутат. Підполковник запасу СБУ.

Кабінет міністрів також пропонує у зв"язку з розділенням міністерства будівництва, архітектуру і ЖКГ на два міністерства перепризначити Володимира Рибака з посади віце-прем"єра, міністра будівництва, архітектури і ЖКГ на посаду віце-прем"єра. Рибак увійшов до складу нового Кабінету міністрів, затверджений Верховною Радою 4 серпня, за квотою Партії регіонів, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні призначать ще двох міністрів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі