понеділок, 21 травня 2018 22:52

Соцмережі підірвала новина про нового українського гетьмана

Соцмережі підірвала новина про нового українського гетьмана
Екс-нардеп Юрій Карамзін став "гетьманом козацтв всієї України". Фото: Facebook

Колишнього нардепа Юрія Кармазіна обрали "гетьманом козацтв всієї України" під час "Першої Всевеликої Ради козацтв України". Захід відбувся 19 травня у Києві з нагоди 100-річчя утворення Української державності. Про це у Facebook повідомив сам Карамзін.

Екс-нардеп виклав у мережу фото з події. Пост викликав бурхливую реакцію у мережі. Gazeta.ua пропонує найцікавіше.

"Сьогодні, На першій Всевеликій Раді Козацтв України було обрано одоголосно Гетьманом козацтв всієї України - Юрія Кармазіна та вручено Гетьманські атрибути: булава, шабля, печатка. На з'їзді були присутні понад 260 делегатів від козацтва з усіх областей України. Також були присутні Гетьман козацтва Болгарії Георги Христов, представники козацтва Німеччини, Словенії та Болгарії", - написав екс-нардеп.

Серед численних орденських планок та нагород на грудях Кармазіна можна побачити відзнаку, схожу на Зірку Героя України. Такого звання цей політик не має.
Дописувачі під постом екс-нардепа розділились: одні вітають з призначенням, інші — іронізують.

Bogdan Logvynenko
"Другий Скоропадський! Нарешті! Дочекались! Гетьманнісімус, вперед!"


Ivan Lutsyk
"Гетьман здорової людини і гетьманіссімус курця з головним убором площею десь з Хортицю"


Ірина Славінська
"О, ряжені. це так смішно!!!"


Григорий Семергий
"Пане Юрію,вітаємо з нагоди такої події.Нехай Вас береже Господь".


Михайло Галишин
"Якісь ви не дуже справжні козаки. Якась дешева китайська підробка. Граєтесь в свої тупорилі імітаційні мілітарі ігри. Ідіть на схід, покажіть мужність, клоуни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка висміяли у групі одного з найбагатших депутатів

Деякі вирішили поділитись новиною.

Юрій Кармазін вперше пройшов до Верховної Ради в 1994-му від Одеської області. Пройшов до парламенту наступного третього скликання у 1998-му. Балатувався на вибори президента наступного року, отримав 0,35 % голосів - 10 місце з 13. У Раду четвертого і шостого скликань пройшов від фракції "Наша Україна". На виборах 2012-го до парламенту ЦВК відмовило йому у реєстрації. Голова Партії захисників Вітчизни. У 2016 році Кармазін підтримав рух "Революційні праві сили". У лютому 2016 року представники руху захопили готель "Козацький" та намагалися організувати "третій Майдан".

Зараз ви читаєте новину «Соцмережі підірвала новина про нового українського гетьмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі