вівторок, 12 серпня 2008 09:31

Що спільного між Тимошенко і соратницею Ахметова (ФОТО)

Народний депутат від ПР Ірина Акімова розповіла, як вона познайомилася зі своїм "босом" Рінатом Ахметовим, чим захоплюється і чим в житті пишається.

"Моя зустріч з Рінатом Леонідовичем відбулася, коли я працювала в представництві ООН в Україні і разом з Френком О"Доннеллом я брала участь в поїздці по Донецькій і Луганській областях. Рінат Леонідович справив на мене враження не просто дуже професійної людини. Мені сподобалися його погляди на розвиток культурних програм і відкрита дружня манера розмови".

Ця зустріч стала, можна сказати, фатальною, для пані Акімової. Опісля вона очолила аналітичний центр, що фінансується  Ахметовим. Сама Ірина розлучена, виховала дочку, але більше пишається зятем. Вона любить "правильно" подорожувати. Річ у тому, що Акімова захоплюється світовою історією.

"Своє захоплення я намагаюся задовольнити в основному через читання історичної літератури, дуже люблю відвідувати різні музеї і стараюся це робити у всіх країнах, куди вдається поїхати".

А ось чого не робить закордоном Ірина Акімова, так це не займається "шоппінгом", тому що тут в Україні у неї є своя кравчиня.

"У мене дуже хороша київська кравчиня, чиї ідеї мені подобаються, співпраця з якою приносить мені задоволення. Це можна назвати любов"ю до українського бренду".

Нагадаємо, що прем"єр Юлія Тимошенко також віддає перевагу одягу вітчизняного дизайнера. Відомо, що багато речей їй шиє українська модельєрка Айна Гассе.

Під час свого першого прем"єрства вся країна обговорювала вартість гардероба Тимошенко - вона одягалася переважно в одяг престижної марки Louis Vuitton. Також вона носила рюшики і волани, мереживні блузи і сукні, пошиті Гассе.

Окрім Юлії Тимошенко у Айни Гассе шиють наряди дочка прем"єр-міністра, дружини політиків: Марина Кінах і Ганна Турчинова, а також зірка української естради Ірина Білик

За матеріалахм Vip, Власті.

Зараз ви читаєте новину «Що спільного між Тимошенко і соратницею Ахметова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі