субота, 20 лютого 2021 05:29

РНБО анонсує нові санкції проти українських депутатів

РНБО анонсує нові санкції проти українських депутатів
Проти українських депутатів будуть введені санкції. Фото: Українська правда

Найближчим часом будуть введені нові санкції проти народних депутатів.

"Найближчим часом, через тиждень-два, буде засідання РНБО, де так само будуть розглядатися санкції. Всі ті люди, які сьогодні шкодять нашій державі, будуть отримувати таку річ… Яка є абсолютною законною", — заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов на шоу "Свобода слова" на телеканалі "Україна".

Процес запровадження санкцій тепер буде постійним.

"На наступних засіданнях Ради нацбезпеки і оборони ви побачите ще більше і ще цікавіше. І там будуть депутати, там буде багато тих людей, які жодного разу не працювали, а мають величезні статки – усі будуть повертати. І в тому числі що стосується українських надр, це буде окрема ситуація. Коли забрали усе, що можна забрати, жодної копійки не сплачують до бюджету, і потім волають: "Ми переживаємо за народ", — додав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали головну умову закінчення війни на Донбасі

Нагадаємо, 19 лютого Рада нацбезпеки та оборони України ухвалила рішення щодо запровадження санкцій проти ряду юридичних та фізичних осіб, серед яких — кум Володимира Путіна та голова політради "ОПЗЖ" Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко.

Зараз ви читаєте новину «РНБО анонсує нові санкції проти українських депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі