середа, 20 травня 2020 11:09

Скільки українців підтримують заяви Зеленського під час карантину

Скільки українців підтримують заяви Зеленського під час карантину
Дії та заяви президента Володимира Зеленського під час карантину не підтримує 37% опитаних українців. Фото: president.gov.ua

47% українців схвалюють дії та заяви президента Володимира Зеленського. Водночас у квітні таких було 51%, березні - 52%.

Не підтримують рішення президента 37% опитаних громадян. Порівняно з березнем їх стало більше на 10%, свідчать результати опитування КМІС у середині травня.

Водночас дії уряду схвалюють 24% опитаних. На початку карантину таких було 25%. Не підтримують Кабмін 61% респондентів. Ще у березні їх нараховували 32%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пресконференція Зеленського (LIVE)

22% українців схвалюють дії Верховної Ради. 65% - не схвалюють. Останніх стало більше на 11% порівняно з попереднім місяцем.

51% опитаних громадян вважають, що влада успішно протидіє поширенню Covid-19.

Якби вибори президента проводили у середині травня 2020-го, то за Володимира Зеленського проголосували б 39,3% громадян, свідчать дані опитування "Рейтинг". Однак, у другому турі Зеленського підтримають близько 75% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Скільки українців підтримують заяви Зеленського під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі