четвер, 21 липня 2011 13:56

Шкіряк вимагатиме від судді Кірєєва одну гривню

Шкіряк вимагатиме від судді Кірєєва одну гривню

Лідер громадського об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк буде позиватися на суддю Печерського райсуду Родіона Кірєєва. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Протягом останнього місяця ми споглядаємо в Печерському суді таке собі аномальне юридичне шоу під назвою "Кірєєв і закон". Те, що виробляє цей "вундеркінд" відверто виходить як за рамки закону, так і здорового глузду. Я  буду наполягати на притягненні Кірєєва до дисциплінарного покарання та позбавлення його можливості вести судові засідання як професійно непридатного. Він чи не систематично приймає неправомірні рішення. В даній ситуації мова йде про моє видалення із залу судового засідання 18 липня. Кірєєв так і не відповів, якими нормами  законодавства він користувався, коли видаляв мене з засідання. Один з охоронців пальцем показав на мене, як на порушника, скажімо так, порядку. Але що саме я порушив, Кірєєв так і не повідомив",- зазначив екс-депутат Київради.

Суддя не може об'єктивно розглядати справу екс-прем'єра - зауважив Шкіряк.

"Кірєєв діє брутально і вже навіть не приховує свою заангажованість. Сподіватись на об'єктивний розгляд ним справи (Юлії Тимошенко - ред.) не доводиться. Тому я вирішив звернутися і до суду, і до Міністерства юстиції з вимогою притягнути Кірєєва до дисциплінарної відповідальності. Також ми будемо вимагати моральну компенсацію за неправомірні дії стосовно мене - одну гривню", - заявив лідер "Нового Києва".

Зорян Шкіряк не надто вірить у перспективи позову.

"Ми повинні реагувати на дії Кірєєва, хоч я переконаний, що в Печерському суді справедливості нема. Але нам потрібно захищати Конституцію, а значить бити законом по беззаконню", - підсумував він.

Завтра о 8.30 Зорян Шкіряк пообіцяв подати відповідні документи до Печерського райсуду.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк вимагатиме від судді Кірєєва одну гривню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі