середа, 01 вересня 2010 14:48

Шкіль змусить Герман у суді відповісти за свої слова

Шкіль змусить Герман у суді відповісти за свої слова

Київський апеляційний суд не визнав достовірною інформацію стосовно відправки "бютівцем" Андрієм Шкілем дітей до Абхазії.

Про це депутат сказав в коментарі Gazeta.ua

"Суд вирішив, що сказане Герман (заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман - ред.) не зачіпає мої особисті інтереси, тобто вони викрутилися з ситуації", - зазначив нардеп.

Депутат нагадав, що суд першої інстанції визнав її слова брехливими, "а суд другої інстанції, на який, звичайно, має вплив Адміністрація президента викрутився з ситуації. Тобто суд прийняв рішення, яке у жодному разі не сатисфакціонує Герман. Він сказав, що це брехня, але вона торкалася не мене"

Як пояснив Шкіль, говорячи про його минуле в УНСО заступник голова АП назвала його на "ти", а, потім, раптово перейшла на "ви". За словами "бютівця" суд вирішив, що говорячи ви Герман мала на увазі УНСО, а не його особисто.

В той же час, Шкіль запевнив, що буде оскаржувати рішення столичного апеляційного суду, який "звільнив Ганну Герман від відповідальності за свої слова".

"Я вважаю, що вона мала на увазі мене, коли називала на "ви", тому що я з нею на ти, ніколи не переходив", - пояснив свій намір депутат.

Нагадаємо, що нинішній заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман в ефірі одного з українських телеканалів заявила, що "бютівець" Андрій Шкіль в часи його перебування в УНСО відправляв дітей до Абхазії стріляти.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль змусить Герман у суді відповісти за свої слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі