середа, 08 вересня 2010 15:06

Шість депутатів відмовилися відпочивати за рахунок українців

Шість депутатів відмовилися відпочивати за рахунок українців

При виході у відпустку шість народних депутатів відмовились від матеріальної допомоги на своє оздоровлення, передбаченої законодавством.

Це спікер парламенту Володимир Литвин, "регіонали" Василь Горбаль, Едуард Прутник, Георгій Скудар, "нунсівці" Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк.

"Я жодного року не брав цієї допомоги. Бо вважаю, що порівняно з іншими категоріями громадян народному депутату виплачують гідну заробітну плату, щоб не брати додатково ще 12-13 тисяч гривень на матеріальну допомогу. Я приймав власне рішення. Не робив з цього піар-кампанії", - розказав Gazeta.ua екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

За його словами, депутати-мільярдери теоретично можуть навіть не замислюватись над тим, що в бюджеті Верховної Ради закладені гроші на їх оздоровлення.

"Але це та ситуація, про яку треба думати. У парламенті крім окремих крахоборів, спрацьовує принцип – мільярдери живуть за хмарами. Вони не з"являються у Верховній Раді. Хіба що, на інаугурацію президента чи призначення членів уряду. Вони не беруть участь у розробці законопроектів. За них помічники оформляють документи і отримують замість них гроші", - зауважив Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Шість депутатів відмовилися відпочивати за рахунок українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі