понеділок, 24 вересня 2007 13:22

Симоненко звинуватив СБУ у провокаціях проти комуністів

Комуністична партія звинувачує Службу безпеки України в активізації провокаційної діяльності по відношенню до комуністів.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко на прес-конференції у Запоріжжі, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, "з наближенням 30 вересня СБУ активізувало діяльність, спрямовану на вчинення провокацій щодо Компартії, виконуючи рішення таємної наради, яка відбулася 6 серпня за участю президента Ющенка, в.о. голови СБУ Наливайченка та голови президентського секретаріату Балоги".

"Сьогодні СБУ, нажаль, перетворилась із державного органа, який має відстоювати державні інтереси та забезпечувати державну безпеку на таємну політичну поліцію президента та "помаранчевих", - заявив Симоненко.

Крім того лідер КПУ відзначив неприпустимість "політичного рабства, до якого вдаються власники великих підприємств, примушуючи працівників та їхні сім"ї голосувати за ті політсили, в виборчих списках яких ці власники купили собі прохідні місця".

"В Україні політичне рабство стало невід"ємною частиною виборчого процесу. Але позбавитися цього ганебного явища, яке принижує людську гідність, можна тільки зламавши хребта олігархічній диктатурі і встановивши народовладдя", - наголосив Симоненко.


Зараз ви читаєте новину «Симоненко звинуватив СБУ у провокаціях проти комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі