середа, 07 листопада 2007 15:25

Симоненко закликав "трудящих" виступити з акціями протесту і відпустив додому

Сьогодні під час мітингу з нагоди 90-ї річниці Жовтневої революції, який відбувся в Києві на Європейській площі, його учасники прийняли резолюцію, в якій вимагає ліквідувати інститут президентства та націоналізувати стратегічно важливі промислові об"єкти в Україні.

Також в цій резолюції учасники мітингу закликають "трудящих України" винести на референдум проект Конституції, розроблений КПУ; вимагають надати російській мові статус державної, а також встановити державний контроль над ціновою політикою в державі.

Також під час мітингу його учасники зачитали звернення, в якому, зокрема, зазначається, що "очевидною причиною зростання цін і тарифів є діяльність олігархічних кланів і… відповідь за це несуть націоналісти на чолі з Президентом".

На переконання учасників мітингу "лише КПУ за підтримки народу зможе приборкати зростання цін".

Як зазначається у документі, "очікувати милості від олігархів марне витрачання часу". А тому мітингувальники та організатори акції, звертаючись до "трудящих України" закликали їх виступити з акціями протесту.

Після проголошення вказаних документів, мітинг лівих сил з нагоди чергової річниці Жовтневої революції завершився, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко закликав "трудящих" виступити з акціями протесту і відпустив додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі