понеділок, 22 вересня 2008 12:39

Симоненко вимагає підписати Закон про тимчасові слідчі комісії

Лідер фракції Комуністичної партії України Петро Симоненко закликає Голову Верховної Ради Арсенія Яценюка підписати Закон про тимчасові слідчі комісії. Про це він заявив сьогодні на погоджувальній раді.

Симоненко закликав не затягувати з підписанням цього Закону. "Потрібно визначитися, підписати Закон про тимчасові слідчі комісії... тому що Президент ніколи його не підпише", - відзначив він.

Звертаючись до Яценюка, головний комуніст країни відзначив: "Ви повинні його підписати".

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко повернув на повторний розгляд до парламенту закони "Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради України", "Про дисциплінарний статут Державної служби спецзв"язку і захисту інформації України", "Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну тимчасову слідчу комісію і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України", оскільки вони "не є тими законами, які Президент повертав у Верховну Раду для повторного розгляду", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко вимагає підписати Закон про тимчасові слідчі комісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі