вівторок, 08 червня 2010 15:29

Сенченко: Заяви про люстрацію Тимошенко - це замовлення Януковича

Сенченко: Заяви про люстрацію Тимошенко - це замовлення Януковича

В БЮТ вважають, що заява представника ВО "Свобода" Андрія Іллєнка щодо люстрації Юлії Тимошенко - це пряме замовлення Адміністрації президента Віктора Януковича. Про це сказав бютівець Андрій Сенченко у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, що люстрацію або очищення опозиційних сил запропонував лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок. Учора на одному з телеканалів його соратник Андрій Іллєнко висловив думку про те, що піддав би люстрацію лідерку БЮТ Юлію Тимошенко. Мовляв під її ім'ям до влади прийшли зрадники.

"Нехай "Свобода" займається своїми справами. Всі ці розмови про неякісну опозицію - це все проплачується із Секретаріату Януковича, - заявив Сенченко.- Наша політична сила працює і я думаю, що за нею майбутнє. Тому що люди розуміють, що єдина політична сила, яка насправді послідовно бореться за демократизацію країни і за те, щоб справедливість не була пустим звуком - це блок Тимошенко".

"Якщо ми своїм виборців пояснюємо, яку програму пропонуємо країні, то наші опоненти, як правило вкидають всіляку гидоту в інформаційний простір, на кшталт справи педофілів. Тому це питання виховання. Бог їм суддя, тим людям, які таким чином намагаються зробити політику", - сказав Сенченко.

"Це очевидно, що очернительством Тимошенко займається Секретаріат Януковича", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Сенченко: Заяви про люстрацію Тимошенко - це замовлення Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі