пʼятниця, 15 квітня 2011 23:11

Сенченко натякнув, що справи по газових контрактах слід відкрити проти Ющенка

Сенченко натякнув, що справи по газових контрактах слід відкрити проти Ющенка

Кримінальну справу по газових конрактах із Росією слід починати з тих людей, за участі яких на український ринок була заведена РосУкрЕнерго.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат Андрій Сенченко.

"Прокуратура має мовчки робити свою cправу. А те, що вона перетворилась на силову піар- структуру, говорить про те, що закон у нас не працює. Якщо розібратися з газовими контрактами, то коли президентом був Ющенко, а прем'єром Єхануров, тоді діяв контракт, за яким до 2012 року Україна мала б мати газ по 50 дол. Росія ніколи цього не дозволила б. Тоді і родилось РосУкрЕнерго. Тому починати треба з засновників, тих, хто кришував цю структуру. Тоді все буде зрозуміло. Коли росіяни побачили іскристі від жадності очі українських чиновників, то кинули от цю цукерку. Коли прийшла Тимошенко, то сказала, що нам треба економічну незалежність. Нам потрібно було вибирати. І Тимошенко вибрала ринкову ціну й економічну незалежність. Або ставати на білоруський варіант. Оця цукерка дуже швидко розстане в роті. Росіяни жорстко захищають свою країну. Схопивши за палець, вони можуть відкусити голову. Вони будують свою імперію", - зазначив Сенченко.

На думку нардепа, черговою справою проти Тимошенко влада намагається відвернути увагу суспільства від своєї невдалої політики.

"Влада провалюється по всіх напрямках і намагається відвести увагу суспільства у сторону. І справа Тимошенко для цього підходить. Таким чином і Кучму вони дістали не просто так. Це не значить, що Кучмі пройде все гладко, бо хлопці доволі агресивні", - відзначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Сенченко натякнув, що справи по газових контрактах слід відкрити проти Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі