середа, 03 жовтня 2012 18:29

СБУ зацікавилася 80-ти річною пенсіонеркою, яка агітувала проти "регіоналів"?

СБУ зацікавилася 80-ти річною пенсіонеркою, яка агітувала проти "регіоналів"?

Вчора в селищі Каланчак Херсонської області 80-річна місцева мешканка Наталія Корокліцька роздавала на вулиці листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів на парламентських виборах, а вже сьогодні вибухнув скандал.

До пенсіонерці навідалися співробітники міліції. Спочатку літню жінку вшанували присутністю не рядові правоохоронці, а начальник місцевої міліції Ігор Яриш, який приїхав на сірій "Шкоді Октавія" разом зі своїм підлеглим Олександром Сорокіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із копняка тернопільському "регіоналу" почався всеукраїнський конкурс агіток

Міліціонери розповідали старенькій, що поширювати такі листівки не можна. У розмові вони проговорилися, що отримали дзвінок про поширення листівок від київського управління Служби безпеки України. Однак, на щастя, до бабусі прийшов онук, і міліціонери поспішно сіли в машину і поїхали, сказавши, що зараз приїде дільничний.

/media/video/459014/1_459014.flv

Пізніше, на автомобілі "Жигулі" приїхало ще двоє працівників міліції: дільничний села Паризька Комуна Каланчацького району Артем Оганісян і дільничний району "Партизан" селища Каланчак, де проживає пенсіонерка, Сергій Гайдамака. Вони увірвалися у двір і стали погрожувати жінці.

Питали, хто знімав роздачу листівок на відео, і змушували підписати аркуш паперу, на якому написали власноруч: "Йшов чоловік, дав листівку і зняв мене на камеру". Онук, який до того часу відійшов, вчасно приїхав і вигнав міліціонерів з двору. Пенсіонерка нічого не підписала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів рекламує українську армію з російськими солдатами

Пізніше міліціонери пішли до її сусідки, яка також була на відео, і почали випитувати, хто і коли її знімав. Сусідка відмовилася розповідати. Міліціонери в результаті поїхали ні з чим.

Як відомо, в Інтернеті з'явилося відео, де 80-річна пенсіонерка в рамках кампанії "Помста за розкол країни" роздає листівки проти Партії регіонів і пояснює, чому вона це робить.

Зараз ви читаєте новину «СБУ зацікавилася 80-ти річною пенсіонеркою, яка агітувала проти "регіоналів"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

85

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі