пʼятниця, 18 лютого 2011 12:55

СБУ обіцяла повернутись до офісу БЮТ "по-поганому" - Шкіль

СБУ обіцяла повернутись до офісу БЮТ "по-поганому" - Шкіль

Народні депутат від БЮТ разом зі своїм лідером Юлією Тимошенко наразі чекають в офісі партії "Батьківщина" на можливе повернення представників СБУ, оскільки останні натякнули їм на це.

Як повідомив кореспонденту Gazeta.ua Андрій Шкіль, приблизно об 11:20 до партійного приміщення намагались потрапити працівники Служби безпеки.

"Була спроба захопити офіс, вилучити сервери від комп'ютерів. Але наша охорона не пустила. На що представники СБУ сказали: "Не хочете по-хорошому видати, видасте по-поганому", - повідомив Шкіль.

На питання "що хотіли цим вони сказати", нардеп відповів: "От ми всі сидимо у нашому партійному офісі і чекаємо на те, що вони мали на увазі".

За його словами, працівники СБУ вимагали партійні сервери.

"Свої дії вони нічим не мотивували. Документів, які їм надавали право на таке вилучення, вони не захотіли показати, але стверджували, що вони у них є", - додав опозиціонер.

Водночас, скільки парламентаріїв зараз перебуває в офісі "Батьківщини", Шкіль точно назвати не зміг.

"В офісі багато кімнат. Не знаю, скільки депутатів, не рахував. Ну, всі, мабуть. Біля мене сидить десь 15", - зазначив "бютівець", додавши, що Юлія Тимошенко теж перебуває в офісі БЮТ.

Нагадаємо, раніше заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін повідомив, що СБУ збирається штурмувати офіс партії "Батьківщина". За його словами, у зв'язку з цим депутати від БЮТ планують туди поїхати.

Разом з тим, у Службі безпеки України категорично спростовують інформацію про штурм бійцями "Альфи" офісу партії "Батьківщина" у Києві. У прес-службі Генеральної прокуратури України також нічого не знають про це.

Зараз ви читаєте новину «СБУ обіцяла повернутись до офісу БЮТ "по-поганому" - Шкіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі