понеділок, 13 червня 2016 09:23

Савченко не вважає бойовика Пушиліна "достатнім чоловіком"

Савченко не вважає бойовика Пушиліна "достатнім чоловіком"
Фото: twitter.com

Один із ватажків терористичної ДНР Денис Пушилін не є людиною слова.

Про це сказала народний депутат Надія Савченко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Я, вибачте, у Пушиліні… Здається так? Я не бачу достатнього чоловіка. Не бачу достатньої людини слова", - заявила Савченко.

При цьому вона назвала його російською маріонеткою і наголосила, що не готова вести з ним переговори про звільнення заручників.

"Я хочу пояснити, що не знаю, хто такий Пушилін. Так, я його бачила по російському телебаченню. Я можу зробити висновок, що це російська маріонетка. Такі, як Пушилін, – це, напевне, ті, хто хоче бачити себе політиками так званої ЛНР, ДНР. Я не хочу розмовляти з ним. Я не хочу розмовляти на "мінській площадці". Я хочу розмовляти напряму з людьми буквально з поля бою", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко закликала до проведення дострокових парламентських виборів

Раніше народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко заявила, що для врегулювання конфлікту на Донбасі потрібні прямі переговори з представниками невизнаних ДНР і ЛНР. Вона закликала почати із питання обміну полонених.

Зараз ви читаєте новину «Савченко не вважає бойовика Пушиліна "достатнім чоловіком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі