четвер, 18 жовтня 2007 15:07

Саркозі написав листа Тимошенко: "Дорога Юліє!.."

Саркозі написав листа Тимошенко: "Дорога Юліє!.."
Президент Франції Ніколя Саркозі запевняє лідера БЮТ Юлії Тимошенко, що французьке головування у Європейському Союзі від 1 липня 2008 року докладе всіх зусиль для успішного укладення посиленої угоди між Україною і ЄС.

Як повідомили у прес-службі БЮТ, про це йдеться у листі Саркозі, який він надіслав Тимошенко.

"Дорога Юліє! Як Вам відомо, Франція виступає на підтримку швидкого укладання майбутньої посиленої угоди, переговори щодо якої нині тривають: вона дозволить відчутно поглибити наше партнерство на користь стабільності та процвітання Вашої країни. Запевняю Вас, що французьке головування у Європейському Союзі від 1 липня 2008 року докладе всіх зусиль, аби просунути уперед і, за можливістю, успішно завершити переговори про посилену угоду", - підкреслив Президент Франції.

У листі Саркозі також відзначив: "Наперед радію нагоді обговорити з Вами різноманітні питання, які мають велике значення для України, для Франції та для ЄС. Ваша обізнаність та аналітичний погляд на ситуацію в Україні будуть дуже цінними для мене".

Крім того, Президент Франції підтвердив готовність зустрітися з Тимошенко найближчим часом. "Буду радий можливості прийняти Вас до завершення поточного року з нагоди Вашого перебування у Парижі", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі написав листа Тимошенко: "Дорога Юліє!.."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі