четвер, 13 грудня 2012 14:26

Саламатін повинен піти у відставку після скандалу в Раді - Гриценко

Саламатін повинен піти у відставку після скандалу в Раді - Гриценко
Анатолій Гриценко. Фото: gazeta.ua

Попередник нестриманого в.о. міністра оборони впевнений, що чиновник повівся неадекватно з співробітником держохорони.

Екс-міністр оборони, народний депутат Анатолій Гриценко прокоментував поведінку свого колеги.

"Сильні люди не повинні собі дозволяти такого недостойної, злодійкуватої поведінки, - вважає Гриценко, - максимум, що міг би зробити міністр в такій ситуації - віджартуватися і натякнути, що його потрібно знати в обличчя. Але члени уряду у нас так часто змінюються, що всіх запам'ятати в обличчя просто неможливо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" не зрозуміли, що "в Раду прийшли націоналісти, які хочуть жити по закону" - "свободівець"

Нагадаємо, що скандал за участю Дмитра Саламатіна полягав у тому, що в.о. міністр нецензурно вилаяв співробітника служби держохорони, який попросив його пред'явити документи при вході в урядову ложу.

"Якби ця ситуація сталася в будь-якому європейській державі, то міністра попросили б піти у відставку. Звичайно, якщо б він не зробив цього сам", - впевнений Анатолій Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавча влада має припинити поводитися так, ніби парламенту не існує - експерт

За словами нардепа, прапорщик держохорони всього лише виконував свої обов'язки: "Мене щодня просять пред'явити посвідчення. Ось і сьогодні в Раді теж попросять, - говорить парламентарій, - і що? Я візьму і мовчки його пред'явлю".

Зараз ви читаєте новину «Саламатін повинен піти у відставку після скандалу в Раді - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі