четвер, 13 грудня 2012 12:06

"Регіонали" не зрозуміли, що "в Раду прийшли націоналісти, які хочуть жити по закону" - "свободівець"

"Регіонали" не зрозуміли, що "в Раду прийшли націоналісти, які хочуть жити по закону" - "свободівець"
Фото: 24tv.ua

ВО "Свобода" власним прикладом покаже всім народним депутатам, як треба працювати в Верховній Раді.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "свободівець" Ігор Мірошниченко.

"Партія регіонів не зрозуміла, що в Раду прийшли націоналісти, які хочуть жити по закону, які не дадуть брутально порушувати Регламент, Конституцію України", - пояснив він.

Окрім того, він додав, що "закон про Регламент, який ПР прийняла разом із комуністами 6 листопада він був вчора розтоптаний".

"Було багато порушень вчора, тому нам довелось чинити опір ПР. Це стосовно того, що зареєстрували фракцію комуністів, яка не може бути зареєстрованою, бо в них немає мажоритарних депутатів. Окрім того, зареєстрували та провели двох "тушок", які не були присутніми під час зачитування присяги у Раді, що означає, що вони не є народними депутатами", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавча влада має припинити поводитися так, ніби парламенту не існує - експерт

Також, за його словами, вчора було порушено низку інших регламентних норм: "Як продовження засідання на невизначений час, хоча на ранковому засіданні можна було прийняти".

Говорячи про подальші дії ВО "Свободи", він зауважив, що політична сила і надалі "діятиме законними методами, які дозволять зупинити свавілля в Верховній Раді, а поки будуть порушувати закони України, то будемо намагатися зобов'язати всіх народних депутатів виконувати закони. Власним прикладом будемо показувати, як треба працювати".

Окрім того, він прокоментував вчорашнє виламування дверей ВР: "Двері вчора виламували лише із однієї мети — депутати вчора не могли потрапити на робочі місця. Заходи і надалі будуть вживатися адекватні, аби виконувався закон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" Медуниця не бачить нічого страшного в тому, що його побили "регіонали"

Нагадаємо, вчора, 12.12.12, Верховна Рада 7 скликання розпочала своє перше пленарне засідання, на якому зареєструвала п'ять фракцій: ПР, Об'єднаної опозиції "Батьківщина", Удар, "Свобода", КПУ.

Вчора представники ВО "Свобода" виламали зсередини двері у 2 під'їзді Верховної Ради та та зламали залізний паркан навколо Ради.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не зрозуміли, що "в Раду прийшли націоналісти, які хочуть жити по закону" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

322

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі