пʼятниця, 22 січня 2021 16:48

"Шакали" - у фракції "слуг" почали вигороджувати підсанкційного Дубінського

"Шакали" - у фракції "слуг" почали вигороджувати підсанкційного Дубінського
Дубінський із Деркачем у Верховній Раді. Посольство США назвало Деркача російським агентом. Фото: censor.net

Народний депутат від "Слуга народу" Олександр Куницький заявляє, що "треба дати адекватну відповідь" і "посилити" фракцію Олександром Дубінським, проти якого США запровадили персональні санкції. Про це нардеп написав у Facebook.

"Шакали намагаються видавити з політики не тільки Олександра, але і всіх нас", - написав "слуга" і поскаржився на так званих активістів.

Куницький заявив, що "фракція підставляється і тихо стогне".

"Наші опоненти намагаються нападати на тих, хто може повести за собою своїх колег і формувати правильний порядок денний для законодавчого органу в цей непростий історичний період. А ми повинні дати цьому адекватну відповідь", - написав "слуга".

Олександр Куницький на позачергових виборах до парламенту позаторік балотувався від партії "Слуга народу" по округу в Харкові.

Журналісти розповіли, що він має приймальню у бізнес-центрі, який пов'язаний із олігархом Ігорем Коломойським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубінський підставив Зеленського й Україну

11 січня США запровадили індивідуальні санкції, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «"Шакали" - у фракції "слуг" почали вигороджувати підсанкційного Дубінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі