вівторок, 27 квітня 2021 16:22

Керівники "слуг" у Харкові Сушко та Слюсарєв разом Райніним з ОПЗЖ "валять" рейтинг партії - Голобуцький

Керівники "слуг" у Харкові Сушко та Слюсарєв разом Райніним з ОПЗЖ "валять" рейтинг партії - Голобуцький
Політолог Олексій Голобуцький: "У харківській команді "Слуги народу" намітилися серйозні проблеми"

Політолог Олексій Голобуцький вважає, що після того, коли очільник харківського осередку партії "Слуга народу" Павло Сушко та член політради "слуг" Вадим Слюсарєв уклали союз з очільником місцевого осередку ОПЗЖ Ігорем Райніним, рейтинг партії опинився під загрозою.

У харківській команді "Слуги народу" намітилися серйозні проблеми, які можуть завдати їм відчутної шкоди, пише політолог. За його словами, Сушко гарантував Райніну, що на сесії міської ради фракція СН буде голосувати проти будь-яких рішень порядку денного.

"Сушко вже телефонував депутатам міської фракції "слуг" з вимогою не голосувати за жодне рішення, погрожуючи виключенням з партії та фракції. Такі дії Сушка та Слюсарєва можуть спричинити тяжкі наслідки - це може призвести до розвалу коаліції з "Успішним Харьковом" як в місті так, і в області", - прогнозує Голобуцький. І, як наслідок, обласна та міська фракції СН можуть де-факто опинитись в "коаліційній меншості" разом з групою Райніна та Партією Шарія.

Контрзаходи голови Харківської ОДА дозволили уникнути таких перспектив, і 7 з 9 депутатів СН в Харківській міській раді проголосували "за" відповідні проекти рішень міськради. Сушко почав тиснути на депутатів, і під цим тиском голова фракції у міськраді Вікторія Алєксєйчук написала заяву про складання повноважень, запевняє політолог.

Голобуцький відмітив, що Сушко та Слюсарев вже давно нехтують інтересами партії: Слюсарєв літає до Москви та в Крим, плюс місцеві ЗМІ пов'язують його з темою контрабанди, а Сушко ігнорує свої обов'язки.

"Разом ці партійці домовлялися з Кернесом, через що "Слуга народу" показав невтішні результати на місцевих виборах", - констатував політолог.

"Все це вкрай негативно впливає на сприйняття політсили в Харкові та області - її фактично "зливають", - сказав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Керівники "слуг" у Харкові Сушко та Слюсарєв разом Райніним з ОПЗЖ "валять" рейтинг партії - Голобуцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі