пʼятниця, 01 вересня 2023 12:58

Керівник ГУР Буданов уперше розказав про особисте життя

Керівник ГУР Буданов уперше розказав про особисте життя
Очільник ГУР зізнався, скільки разів був одружений та розповів про особисте життя. Фото: eastnews.ua

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прожив уже 10 років у шлюбі.

Про особисте життя головний розвідник країни розповів в інтерв'ю Наталії Мосейчук. З теперішньою дружиною у нього другий шлюб.

"Ну бачите, значить ще є якісь таємниці. До речі, нещодавно кілька днів тому був ювілей – 10 років", – сказав він.

Буданов додав, що з першою дружиною він одружився 2009 року, проте це не всім відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов розповів про спроби Кремля вбити Зеленського

Очільник ГУР живе у шлюбі з жінкою на ім'я Маріанна. Вона не веде соцмережі, тому про неї мало що відомо. У минулому обраниця Буданова балотувалася в депутатки від партії Віталія Кличка "Удар".

Дружина забороняє керівнику ГУР вживати деякі напої. Він любить працювати вночі, а його обраниця за нього хвилюється. Найбільш продуктивний час для роботи, за словами Буданова – з 4:00 до 6:00. Тоді приходять найкращі ідеї. Втім, він не вживає напої, які допомагають підтримувати бадьорість. Буданов не любить каву, а енергетики йому заборонила пити дружина:

"Я навіть каву не п'ю. Кава мені не подобається, тут немає якось секрету особливого. А інше. Енергетики? Дружина не дозволяє. Каже: серце посадиш", – зізнався він.

На президента Росії Володимира Путіна був скоєний замах після початку ним повномасштабної війни проти України. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Керівник ГУР Буданов уперше розказав про особисте життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі