середа, 29 серпня 2007 10:42

Рудьковський: "Якби не соціалісти, не бачити Україні демократичних перетворень!"

Міністр транспорту і зв"язку Микола Рудьковський під час робочої зустрічі з працівниками Миколаївського морського порту пояснював переваги їхнього голосування за Соцпартію на дострокових виборах.

Зустріч пройшла 28 серпня, її метою з самого початку було означено ознайомлення з проблемами галузі з перших вуст портовиків, повідомляє Обком.

"Поки в країні існує такий президент, як Ющенко, Україна ніколи не вибереться з кризи. Навіть якщо вибори 30 вересня пройдуть, навіть якщо їхні результати будуть визнані", - заявив Микола Рудьковський.

На його думку, президент винен своїм втручанням у плідну роботу парламенту, що українці стали жити краще тільки на 8%, а не на 10%. І лише завдяки постійному втручанню соціалістів і коаліції відбуваються демократичні зміни в суспільстві.

"Одним словом, якби не соціалісти, не бачити Україні демократичних перетворень", - резюмує видання слова міністра.

Наприкінці зустрічі, коли начальник морпорту Василь Капацина закликав зал подякувати за виступ міністра, на що Рудьковський відповів так: "Краща подяка – підтримка на виборах".

На прес-конференції міністр відмовився кваліфікувати свій виступ перед портовиками, що зібралися, як передвиборну агітацію державним чиновником:

"Люди ставили питання, і не дивно, що політичні питання їх хвилюють більше. Думаю, що, відповідаючи на питання людей, я нічого не порушував. От з керівництвом була зустріч у стилі виробничої "накачки", а з колективом характер зустрічі і повинен бути відкритим".

"Але проблема в тому, що ніхто не просив міністра проводити виборчий лікнеп. Люди чекали відповідей на більш важливі питання. А те, що не почули, так і не дивно. Вибори", - пише Обком.


Зараз ви читаєте новину «Рудьковський: "Якби не соціалісти, не бачити Україні демократичних перетворень!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі