понеділок, 15 жовтня 2012 10:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Розгляд справи Тимошенко відклали ще на місяць

Розгляд справи Тимошенко відклали ще на місяць
Юлію Тимошенко судитимуть вже після виборів. Фото: 24tv.ua

Засідання Київського райсуду Харкова, який розглядає у справі про зловживання корпорації ЄЕСУ щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко, продовжиться 13 листопада в 10.00.

"Суд ухвалив вважати неможливим розгляд справи за відсутності Тимошенко і її захисника. Оголосити перерву в судовому засіданні до 13 листопада 10.00", - йдеться в ухвалі суду, яке оголосив у понеділок головуючий на процесі суддя Костянтин Садовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники і супротивники Тимошенко зібралися біля будівлі, де буде засідати суд у справі ЄЕСУ

В ході судового засідання сторона обвинувачення заявила, що вважає неможливим розгляд справи за відсутності обвинуваченої.

У свою чергу, захист висловив недовіру головуючому, оскільки він "свідомо перекручує факти".

Як зазначив захисник екс-прем'єра, народний депутат Сергій Власенко, у заяві, яку Тимошенко відправила в суд, не йдеться про її відмову від участі в судовому засіданні, а мова йде лише про те, що у зв'язку з сильними болями в спині і неможливістю самостійно пересуватися, вона не може повноцінно брати участь у судовому засіданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар Тимошенко каже, що її захворювання - не гра

Власенко також в черговий раз заявив клопотання про припинення розгляду справи у зв'язку з хворобою Тимошенко, як це передбачено ст.249 Кримінально-процесуального кодексу.

Однак суддя Садовський не поставив на обговорення це клопотання.

Зараз ви читаєте новину «Розгляд справи Тимошенко відклали ще на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі