субота, 11 лютого 2023 16:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Росії не існуватиме – Данілов розповів, як має закінчитися війна

Росії не існуватиме – Данілов розповів, як має закінчитися війна
Олексій Данілов назвав ідеальний результат перемоги України. Фото: ОП

Справжня перемога України – це розпад Росії, яка загрожує цілому світу.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов написав у своїй статті для видання "Українська правда".

"Справжня Перемога України – це розпад Росії, зникнення її як цілісного суб'єкта історії і політики. Росія – це не тільки проблема України, це проблема, яка розповзлась гангреною, загрожуючи цілому світу", – йдеться в публікації.

Росія з її автократичним режимом, ресурсною економікою і "новофашистською ідеологією" не змогла скласти цивілізаційний іспит. На думку посадовця, РФ – територія суцільного насильства і зла, загроза Україні і світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кого тільки немає в посередництві" – Данілов про "благання" Москви сісти за стіл переговорів

"Гарантії безпеки – десуб'єктивізація Росії як державного утворення, деколонізація територій, денуклеаризація і депутінізація населення", – наголосив Данілов.

Він також висловив переконання, що Україна має привчати світ до думки про те, що РФ не має зберегтися у своїх теперішніх межах і стані.

"Вона має бути трансформована у такий спосіб, щоб назавжди зник ризик відродження російських хапальних інстинктів і рефлексій, притаманних серійним ґвалтівникам і рецидивістам зі сталим синдромом неповноцінності", – додав секретар РНБО.

Україна має повне право знищувати об'єкти на території Росії, які є загрозою нашій нацбезпеці, зі зброї власного виробництва.

Західну зброю для ударів по РФ українські воїни не використовують. Україна має власні ракети, комплекси та безпілотники, які можуть виконувати ці функції, заявив раніше секретар РНБО Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «Росії не існуватиме – Данілов розповів, як має закінчитися війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі