пʼятниця, 13 червня 2014 19:16

Росія звинувачує українських військових в порушенні її кордону

Росія звинувачує українських військових в порушенні її кордону
Фото: rus.delfi.lv

Володимир Путін доручив МЗС Росії виступити з демаршем перед українською стороною у зв'язку з порушенням російського кордону українськими військовими.

Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков: "Путін дав доручення російському зовнішньополітичному відомству виступити з відповідним демаршем перед українською стороною у зв'язку з порушенням російського кордону українськими військовослужбовцями".

Українських військових звинувачують в перетині державного кордону Росії в Ростовській області в ніч на 13 червня. Згідно з повідомленням, бойова машина піхоти, що порушила кордон, зупинилася на території Росії в районі міста Міллєрово: "Військовослужбовці, що знаходилися в БМП, залишили її і повернулися на територію України, але потім прибули назад і спробували повернути машину. Ця спроба була припинена прикордонниками, і порушники кордону ретирувалися. БМП виявлений, за фактом події проводиться дослідча перевірка".

Українська сторона від коментарів поки утримується і готує офіційну заяву.

Керівник групи інформування про АТО Владислав Селезньов зазначив, що сумнівається в правдивості цієї інформації.

"У цій інформаційній війні дуже багато неправди і складно це все коментувати. Що робити нашим військовим на території Росії, якщо їх завдання навести порядок на своїй території?", - підкреслив прес-секретар АТО.

Зараз ви читаєте новину «Росія звинувачує українських військових в порушенні її кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі